Søg
Close this search box.

Lyngby Private skole

Faglighed - Tryghed - Omsorg

Søg
Close this search box.

Privatskole i København

Med kun 18 minutter i S-tog fra København K er Lyngby private Skole ikke kun en skole for elever fra Kongens Lyngby og omegn. Faktisk har vi flere elever på hver årgang, som hver dag tager bus eller tog for at komme ud til en god privatskole med et højt fagligt niveau og en masse omsorg og tryghed for eleverne.

Privatskole fra 0-10. klasse nær København

Hos Lyngby private Skole kan eleverne går fra 0 til 10. klasse, og der er derfor rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt i trygge rammer, hvor der netop er fokus på et højt faglig niveau. 

Den korte tur i S-tog fra København til Lyngby gør skolen ideel til forældre, der ønsker, at deres børn skal gå på en skole, hvor der er særlig fokus på trivsel og antimobning. Hos Lyngby private Skole er der højt til loftet, og alle elever mødes med åbenhed og forståelse. Netop dette er med til at skabe en rar skoledage samt en god relation mellem såvel elever som lærere. 

Foruden Lyngby private Skoles faglige og personlige fordele, så kan der ligeledes være økonomiske fordele ved at vælge en privatskole, der ligger lidt uden for København. Hvis I vil vide mere om skolen, såsom hvordan skoleåret er planlagt, lejreskoler, øvrige udgifter og lignende, så finder I alle oplysninger her på siden. 

I er også meget velkomne til at kontakte os for et besøg på skolen, så I kan få en fornemmelse af, hvilken skole Lyngby private Skole er.

Privatskole tæt på København

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.