Søg
Close this search box.

Lyngby Private skole

Faglighed - Tryghed - Omsorg

Søg
Close this search box.

Hvad koster privatskole?

Hvad koster privatskole til et barn egentlig? Det er et spørgsmål, som tit og ofte går igen, når forældre overvejer om deres barn skal sendes i friskole, privatskole eller folkeskole.

Her på siden vil vi gennemgå, hvad det koster for en familie at have ét barn gående her hos Lyngby private Skole pr år i de mindre klasser, hvor prisen er højest. At de forskellige privatskoler i Danmark koster forskelligt baseret på deres størrelse, lokation og omdømme er ganske givet. En privatskole i København kan derfor værre dyrere end en privatskole i Vestjylland. Derfor opfordrer vi dig til at søge yderligere informationer på den privatskoles hjemmeside, der har din interesse. 

Her kan du dog få et nogenlunde indblik i, hvad privatskole koster for et barn på et år.

Privatskole for et barn

Ét barn vil på Lyngby private Skole koste 1850 kroner pr måned, eller 22.200 kr. pr år.

Dertil kommer eventuel pasningsordning på 1210 kr. om måneden eller 14.520 kr. om året.

I de mindre klasser vil et barn altså koste 36.720 kr. på et år eller 3060 kr. om måneden. 

Hvis du vil se yderligere detaljer om vores pris eller prisen ved indmeldelse af flere børn, så kan du se priserne her

Hvorfor koster privatskole mere?

Selvom privatskolen og folkeskolen har mange ligheder, så er der også en del forskelle, der er med til at tydeliggøre, hvorfor privatskoler koster penge fremfor folkeskolen. 

Bl.a. er der som oftest færre elever pr klasse i privatskolen, hvilket giver mere rolige og koncenteret undervisninger. 

Derudover har vi hos Lyngby private Skole nogle normer og værdier værende: omsorg, tryghed og faglighed. Disse tre værdier forsøger vi altid at få inkorporeret i undervisningen og  pasningsordningen, så eleverne føler sig trygge i skolens miljø.

Vi har flere elever der tager offentlig transport til Lyngby private Skole fra blandt andet Gladsaxe, Ballerup, Herlev og Gentofte. Dette afspejler også, at vi har elever og forældre som gerne tager den ekstra tid om morgenen for at gå på en skole der sikrer faglighed og nærvær. 

At give denne oplevelse til både elever og forældre er noget, der kræver tid, energi og engagement, hvilket kræver meget af vores dygtige lærer og øvrige personale. 

Når I som forældre betaler skolepenge, betyder det derfor bl.a., at der er mere tid til den enkelte elev både i undervisningen og i pasningsordningen, samt tilbydes eleverne altid opdateret skolebøger, så den nyeste viden er gjort tilgængelig for eleverne.

Har du spørgsmål?

Ønsker du at vide mere om Lyngby private Skole, så er du ligeledes velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, hvad end det handler om transportmuligheder til og fra skolen, skolepenge eller vores grundlæggende værdier.

Du kan kontakte os i de forskellige afdelinger ved at trykke på knappen herunder.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.